Jeugdactiviteiten

 

Wil jij, naast tennissen, ook meedoen aan leuke activiteiten? Dat is fijn. Want wij organiseren het hele jaar door allerlei sportieve, gezellige en soms lekker gekke activiteiten voor onze jeugdleden.

Uiteraard kun je meedoen met de competitie die wordt georganiseerd vanuit de KNLTB. Je speelt dan op zondagochtend, samen met je team, tegen verschillende clubs. Soms speel je thuis, in Borculo, soms speel je uit en moet je naar een ander dorp of andere stad. Je ontmoet nieuwe mensen, leert omgaan met winst en verlies, maar het belangrijkste: je hebt plezier met elkaar.

Ook wordt er ieder jaar een TennisDagKamp georganiseerd. Of wat dacht je van pepernoten-tennis en oliebollen-tennis? (Ja, op de Wildbaan houden we af en toe ook van lekker eten 😉)

Wil je aan je opa, oma, vader of moeder laten zien hoe goed het al gaat, of gewoon met hen samen spelen? Dan kun je je samen met één van hen inschrijven voor het PaDo MaZo -toernooi.

En ben je nou zó enthousiast geworden, dan neem je toch gezellig je vriendje of vriendinnetje mee naar de vriendjes- en vriendinnetjesmiddag? Dan kunnen jullie samen, onder leiding van onze tennisleraren, een middag tennissen.  

Of wil je gewoon een keer komen meedoen met de les om te kijken of tennis iets voor je is, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met één van onze trainers Tom klein Luchtenbeld: 06-27592063 | [email protected]